Instagram

Twitter

Thursday, December 1, 2011

penad -.-

way, aku penad tiap hary mcm ni dgn kau. tiap hary nak gaduh. hmm. okay fione. maybe kau happy mcm tu ken? hmm. tapi tapi, tiap kaly gaduh, kau msty okay balek. byla kau pujuk aku cair. hmm. then kau taburken janjy-2 manes kau mcm muka kau yang jambu tuuu -.- tapy mana semua janjy tu? tiap malam aku nanges sbb kau wayy. hmm, sampai byla semua ni? ):
skrg kau ta text aku, wall pum tak. kenapa? okay, kau busy jaga si R kat sanaa kan? (':
aku taktauu kau buad apa kat sana, dengan sapa kau kawan. hmm ><
tolong jangan sakiti aku lagy, sayang. aku penad (':
byla kita break harytu, aku engat mmg nak blah. tapy byla kau carik aku, kau cakap kau perlukan aku, aku tabole na blah dahh ==' hmm. lemahnya aku.
skrg ni, tiap hary ada je yang takena ken? hahahaha. hm. tapy aku tetap sabar, sbb kau kata, kesabaran pasty akan membawa kebahagiaan ken? okay, aku tngu bahagia tuu. kalau ta muncul jugak? hahah.

semalam kau buad aku nanges lagy, then aku tuka wallpaper aku terus. aku tak letak gambar kau dah. tunggu haty aku sejuk yaa (: hm, kau buad apa kau nak. pk lah apa kau suka. aku syg kau :*

kbaii, assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment