Instagram

Twitter

Sunday, March 4, 2012

Zayn Malik (:

Assalamualaikum (:



taraa. handsome dak? haha. ni lah Zayn Malik, bakal boyfriend dlm mimpi kita tetiap malam ;D ahaha. gatai kan kan kita neh? ishh. cubet paha kang >.< haha. hem. sukanya tgk mata Zayn. awat menggoda sgt haa? ish. kan da tergoda neh. haa. nak saman siapa neh? eee. saman Zayn lah sebab memiliki mata yang menggoda lantas aku tergoda melihat. hahaha ;D gedik jek aku neh. kan kan? teheee (:


tgk tuh, tengok! dea saja nak goda aku ==' tension aku layan Zayn neh. hahaha. suka bagi aku tergoda )':
haha. actually dulu aku takenai pum siapa Zayn neh. dea pum takenal aku. tp skrg aku kenal dea. cuma dea maseh takenal aku. hahahhaa. :'D aku suka tengok dea (': korang pum kan? haa. jangan nipuuuu!


ee ee eeee. geramnyaaa tgk Zayn. baby, would you be mine? please please please, be mine ): hemmm.
you light up my world like nobody else :'D kahkah.gyla dah aku neh. ngehe. Zayn, hope you success selalu kay. and takira apa jadi, I akan minat you esp mata you tuh. rasa nak pinjam jek :P haha. Zaynn Zayn Zaynnnn <3

No comments:

Post a Comment