Instagram

Twitter

Thursday, August 16, 2012

my Aisa Ezzaty ♥


Hi, Assalamualaikum :)

Rasa mcm dah lama tak update blog ni. Heee. Tiap kali nak update ja, mesti blank. Padahal sblm on tu, dah penuh idea dalam otak. Hahaa. So ambil masa jugak laa nak update blog ni. Fuhh. Berhabuk dak? Huhuks :3

Btw dekat atas tu, can you guys see it? Well, kalau tak nampak tu tak kan lah bole baca kan -.-
Let me introduce her, She's Aisa Ezzaty. She's 16y/o and Johorean. Cantik tak? Single kot wei. Hahaa :D

So nak cakap pasal Aisa ni, actually lebih senang kalau panggil dia Rudiey Rafiey. Sebab first kenal pun mmg tu nama dia. Hahaa. First kenal dulu, on facebook. Agak sombong, payah nak tegur. Hahaa. Then tak lama lepas tu, dia hilang. Aku pulak makin active on Twitter. Then nak di jadikan cerita, aku terjumpak Twitter dia :) Follow lah kan? Cangak nganga apa lagi ~ Hahaa. Dah follow tu, mulalah rapat dgn dia. Untill one day, she's brokenheart and she asked me to accompany her on Skype. Aku tak pk pnjg, terus on Skype then dengar laa curahan hati dia yang tgh hujan lebat tu. Hahaa. Seriously time tu dia comel :3 Bak kata aku, Justin Bieber Malaysia kan. Huhuks xD

Lepas dari tu lah kami rapat. Ehh, rapat ke haa Aisa? Hahaha. Rapat lah tu -.-
Then, on 22/07/12, dia jadi adik aku. Haha haha. Laka laka betul lah.

Hmm. Btw Aisa, I really hope that our siblingship ni kekal. Woi, siblingship? Tang mana aku belajaq ni? Hahaha -.- So kalau Aisa ada problems or anything, just give me a text okay. I'll be there for you, lil sis :)

Haa, akhir kata. Selamat menyambut Hari Raya yang bakal tiba. Duit raya jangan lupa hulur. Haha.
Loveyou, Aisa Ezzaty :)

sincerely from me, Lea. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment