Instagram

Twitter

Friday, October 19, 2012


Assalamualaikum.

Hi awak. Awak, ingat lagi ni? Awak yang buat kan? Sumpah terharu gila. Time awak sent this picture, time tu saya dekat kenduri. Bila dpt ja, rasa mcm nak menjerit oh. Serious happy sangat sangat! Thanks sayang :*

Awak, 021012 yang baru je berlepas beberapa hari lepas kan, 1st yearsary kita kan? Tak sangka dah setahun. Awak tahu tak, sayang saya dekat awak besar ni haaa, nmpk tak nmpk tak? Apaaa? Tak nampak? Tak apa lah. Nanti saya tunjuk ya ya :b Yang penting awak kena tahu yang saya sangat sangat sayang awak.

Awak ingat lagi, awak cakap dkt saya, awakla pengganti Ashraf. Hmm. Saya harap awak yg terakhir. Saya tahu salah, tp hm hm entah lah. Awak kekuatan saya. Tk ada awak, tktau lah apa jd. Hmm.

Awak tahu kan selama ni saya dah byk bersabar utk hbgn ni? Awak pun dah cuba yg terbaik. Cuma mungkin sbb kita lama sgt kot, mungkin awak bosan dgn saya. Sayang, saya mintak maaf ya sbb tak dapat jd yg terbaik? Tk dpt bahagia kan awak. Tk dpt buat awak tersenyum setiap masa. Tk dpt bersama awak sbb kita jauh ): Saya rindu awak!

Awak tahu tak, mungkin org kata saya gila. Ya gila, sbb bila otp dgn awak, text dgn awak, kalau kata kata awak tu cuit hati saya, automatic tau saya akan tergelak seorang. Hahaa. Bila saya sedih, saya terasa dgn awak, sumpah hati saya mmg kecik hati, automatic jgk air mata saya jatuh. Kalau awak dekat mmg awak boleh nmpk sendiri. Mesti awak pun pelik nanti knpa hati saya tisu sgt. Awak tau sbb apa? Sbb saya sayang awak lah (':

Awak kena tahu, berapa byk kali pun kita couple putus get back, gaduh maki sana sini, air mata ni jatuh, sakit hati dgn awak ke apa, rasa sayang ni tak kan berubah awak. Saya harap awak pun mcmtu.

Maafkan saya ya kalau saya ada kekurangan something dlm hubungan ni. Saya dah cuba yg terbaik. Saya sayangkan awak, sangat (':

Awak, kalau lah suatu hari nanti saya tak ada, bukan sbb saya tinggalkan awak dan hubungan kita, tapi sebab saya pergi dulu, tlg maafkan saya.

Saya takkan pernah penat katakan saya sayang awak dan akan selalu sayang awak.

Tolong, duduk dalam hati saya ja ya. Jangan main nyorok nyorok. Hmm. Saya cuma nak awak. Cuma awak sayang. Tlg ya? Jgn pernah ubah hati awak untuk saya.

Jgn benci saya. Saya takut awak benci saya. Saya takkan boleh hadapi benda tu kalau betul betul terjadi dan awak benci saya. Tolong jangan berhenti sayang saya.

Boleh kan, sayang? (':

Ndek, I will always love you. I'm yours now and forever. You're my all.

Saya harap hbgn kita ni kekal. Awak jgn berhenti sayang saya ya macamana hati saya sentiasa sayangkan awak. Saya sentiasa ingat 021011. Saya pun akan sentiasa ingan 021012. 021013? Coming soon kan sayang kan? Hee. Thanks for your love. Thanks jugak sbb sudi terima saya yg serba kekurangan ni. Terima kasih, awak. Saya hargai. Iloveyou (:

No comments:

Post a Comment