Instagram

Twitter

Wednesday, March 6, 2013

Happy belated birthday, Kenit!

Bismillah. Assalamualaikum (:

Lama benor tak update blog. Berhabuk haaa. Bila rajin baru reti update. Uhuks. So skrg ni tgh rajin ah ni. Hahahahaha . Eheks. Apa kabo? Den sihat alhamdulillah. Eheee.


Haa, nampak tajuk entry kali ni? Nahhhh. Happy birthday, Dedeee! Nampak tak gambar atas ni? Ni lah birthday girl. Hahahaa comel dak? Uhuks. Eheee. Dee punya birthday 0103 yg lepas. Skrg ni dah 0603. And kalau nak tahu, hari ni birthday abang aku, hahahaha. K di kesempatan ini, nak ucapkan Happy Birthday abang, Muhammad Nur Hidayat Sabirin! Hahaha kbye -..- Hahaaa, baru rajin nak update skrg. Muahahaha. Birthday girl ni kan, even dah 23 tahun, tapi hmmm ya ya ya, diakui lah dia ni awet muda, still nmpk mcm budak 16tahun. Ha ha. Perangai pun mcm budak jugak. Manjaaaaaaaaaaa :D 

Okay, aku dgn Dee ni tak lah kenal lama sgt. Start rapat since bulan puasa last year. Time tu mmg rapat gila lah. Siap tiap hari, dia kejut aku bangun tidur, nak tidur pun dia tidurkan. Sampai boyfriend aku pun jealous dgn dia. Hahaha. Serious talk aku selesa kawan dgn dia ni. Tak byk cakap, suka tlg org, kuat merajuk tapi tak suka tunjuk, manja dgn mak -..- and and, kalau skype dgn dia, dia suka kenyit mata. Arghhhhhhhh comelllllllll! Hahahahaha. 

Aku tak biasa otp sampai tidur, means tidur pun still otp. Hahaa Dee lah yg start ajar. Lepas dah otp sambil tidur tu, lepastu ada one night dia tidur awal. Time tu bulan puasa lah, lepastu aku mmg takboleh tidur lgsg. Bila ada Dee baru lah boleh tidur sbb dia akan tidurkan aku, nyanyi pulak tu *even suara dia tak sedap* Hahahahha. Time tu pulak, aku dgn cik boyfriend syg mmg tgh ada masalah, so that times Dee byk dgr masalah aku. Aku byk cerita, luahkan semua dgn Dee.

And................ ada yang ingat aku dgn Dee ni ada something antara kami. Ha ha ha. Rasa lawak jugak lah. Sbb Dee ni dah mcm kakak aku, and dia ni Friend For Life (FFL) aku. Eheks. Kami kawan baik sampai bila bila. Tapi............ Skrg aku ni mcm dah tak rapat dgn dia. Hahaha kadang tu rindu aku dgn Dee yang dulu. Rindu bila pagi pagi buta, kami dua akan melalak mcm dalam bilik karoake, nyanyi tiap malam, lepastu nyanyi lagu Sahabat Selamanya by Padi, sambil buat gaya tau weii! Hahaha tak boleh blah betul gila kami dua time tu. Hahaha

Eh jap, entry aku ni psl birthday Dee ke apa ni? Hahahahahha :D

Whatever it is, thanks Dee sbb terima aku seadanya sebagai sahabat kau. Kau FFL terbaik ler! Uhuks. Ada jodoh, ada masa, ada rezeki, kita jumpalah nanti. InsyaAllah. Semoga persahabatan kita ni kekal ya. Ameen (:

Kau tu jaga diri, jangan nak sakit dada sangat. Kalau sakit dada, aku bukan selalu ada dah dgn kau mcm dulu. Tapi kalau sakit, jangan lupa buat mcm yang aku ajar. Jangan lupa jaga diri kau baik baik ya kak. Hahahahaha. Ok lah, penat karang. Taktau nak type apa dah, ha ha. 

Take care, Dee. Sweet 23rd ler kau kan........ Hahahah. zZZZzzzzZZzzZz. Hahaa

Thats all. Thanks. Jumpa lagi, bye x

No comments:

Post a Comment