Instagram

Twitter

Thursday, July 18, 2013

9th Ramadhan.

Bismillah. Assalamualaikum.

Ehem. Lama rasanya tak jejak blog kesayangan. Hehe. *Padahal bulan lepas dah update* Uhuks. By the way, nak ucapkan Salam Ramadhan Al Mubarak! :)




Walaupun lambat update blog pasal Ramadhan kali ni, tapi alhamdulillah bersyukur sebab kita masih diberi kesempatan oleh yang maha Esa untuk menunaikan salah satu rukun yang dituntut dari Rukun Islam ni, wajib ya bagi semua umat Islam. So guys, jangan lepaskan peluang ni, jom kumpul pahala banyak banyak. Grab pahala pada bulan Ramadhan ni. Lagipun, dalam bulan ni lah sepatutnya kita usaha balik dekatkan diri kita dgn Allah. Tak rugi pun kan buat amalan sunat, dapat pahala lagi andai niat kita betul, InsyaAllah.

Okay lah, diharapkan Ramadhan tahun hadapan, kita berjumpa lagi, InsyaAllah. Ahlan Wa Sahlan, ya Ramadhan Al Mubarak! Have a blast, guys <3

Take care, Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment